Σελίδες

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ετήσια Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Σήμερα 06/05/2011 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η ετήσια σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου Κοζάνης, με θέμα την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.
Η Ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο και τη Γεν. Γραμματέα.

Στην τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της Ομάδας μας, στο σώμα της συνεδρίασης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σόκουκη, Περιφερειακών Συμβούλων, του Αντιδημάρχου κ. Αποστολίδη, του υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας κ. Ασλανίδη, του Διοικητή της Περιφ. Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης Κοζάνης, του Δ/ντη Δασαρχείου, του Δ/ντή Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Α. Κοζάνης ,εκπροσώπων τον δήμων του νομού, κ.α. επισημάνθηκε ότι :  
η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κοζάνης είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στην ομάδα λειτουργεί Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών του οποίου αρμοδιότητα είναι και η Δασοπυρόσβεση - Δασοπροστασία, ότι η Ομάδα θα συμμετέχει στην επικείμενη εκπαίδευση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε θέματα δασοπυρόσβεσης με 12 εθελοντές - μέλη. 
Τέλος αναφέρθηκε ότι η ομάδα μας έχει ελλείψεις σε τεχνικό εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης και ότι ελπίζουμε στο μέλλον με χορηγίες να αποκτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...