Σελίδες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Έμιλη όπως λέμε Πάμελα










Τύφλα να έχει η Πάμελα Άντερσον και το Baywatch. Φυσικά κάνουμε λόγο για το ναυαγοσώστη ρομπότ που σώζει ζωές και φαινομενικά είναι σαν πραγματική σανίδα, τηλεκατευθυνόμενη βέβαια Η Emily( όπως είναι το όνομα της σανίδας) έσωσε μόνο το 2009, 77.192 άτομα στις αμερικανικές παραλίες, τα οποία παραλίγο να πνιγούν στη θάλασσα.


















Το ρομπότ που σώζει ζωές φαινομενικά είναι σαν την κοινή σανίδα που κρατούν οι ναυαγοσώστες και με ένα κομπιουτεράκι πηγαίνει στην κατεύθυνση που πρέπει।











Η ταχύτητά της είναι μέχρι και 45 χιλιόμετρα και όταν φτάσει τελικά στο σημείο, τότε ο ναυαγοσώστης που την χειρίζεται ο πατά ένα κουμπί για να σταματήσει και να μπορέσει αυτός που πνίγεται να κρατηθεί.











Φτάνει έξι φορές πιο γρήγορα απ’ ότι θα έκανε ένας άνθρωπος και μπορεί να μην είναι σε θέση να αντικαταστήσει τους ανθρώπους, αλλά σίγουρα είναι σημαντική βοήθεια στο έργο της διάσωσης।











Παρακαλώ να το έχει υπόψη ο υπεύθυνος του υγρού στοιχείου.
Έτσι Στέλιο? !!!


Πηγή: News247.gr

2 σχόλια:

  1. ειμαι σιγουρος πως ο Στελαρας θα ηθελε να κραταει στα χερια του την πρωτη φωτογραφια της αναρτησης και οχι το χειριστηριο...και να μην ειναι και ΄΄φαγωμένος΄΄..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το ειχα οταν εκπεδευα την παμελα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...