Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Η ΕΟΔ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ





     Εθελοντές διασώστες  της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Κοζάνης   σε συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση της ΕΟΔ και άλλα παραρτήματα , επιχείρησαν σήμερα στον Όλυμπο  για τον εντοπισμό 53χρονου άνδρα από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος αγνοείται από εχθές το απόγευμα.
    Ο 53χρονος ήταν να επιστρέψει χθες από την ανάβαση του στον Όλυμπο, αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα ένας φίλος του σήμερα να αρχίσει να τον αναζητά. Το φίλο του συνάντησαν μέλη της ΕΟΔ τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή λόγω του ότι συνεχίζονται ανά τακτά διαστήματα οι έρευνες για έταιρο αγνοούμενο από την Αθήνα.   Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές Λιτοχώρου και η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.
     Η έρευνες  εστιάστηκαν στην περιοχή γύρο από τη θέση ¨ ΚΟΚΑ¨ ,  κατά μήκος του μονοπατιού από τη θέση Γκορτσιά μέχρι τη θέση Πετρόστρουγκα αλλά  απέβησαν  άκαρπες.
     Αυτή τη στιγμή  22:05 της 28/05/2012 οι Εθελοντές της ΕΟΔ Παράρτημα Κοζάνης κατευθύνονται προς το Λιτόχωρο.
      Αύριο με το πρώτο φως της ημέρας  θα συνεχιστούν οι έρευνες με τη συνδρομή 2 διασωστικών σκύλων της ΕΟΔ , οι οποίοι βρίσκονται καθ οδών  από την Αθήνα προς Λιτόχωρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...