Σελίδες

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η πρώτη πίτα του παραρτήματος (πρωτοχρονιάτικη βέβαια και όχι χυλόπιτα)

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στο αναψυκτήριο του πάρκου Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος της Ε.Ο.Δ. Κοζάνης. Όπως είπε και ο Χάρης, αν περιμέναμε ακόμα λίγο μάλλον αρνί θα κόβαμε και όχι πίτα !!!.

Για να σοβαρευτούμε, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ασλανίδης Μάκης γραμματέας πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, η κα. Κισκίνη Ντίνα υπεύθυνη του γραφείου κοινωνικού έργου της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, ο κ. Φλώρος Μάρκος πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης, ο κ. Πελέκας Αλέξανδρος υπεύθυνος της ΔΕΠΑΚ Δήμου Κοζάνης. ο κ. Σταθόπουλος Τάκης πρόεδρος του συλλόγου Κοζάνης «Δρομείς Υγείας» και εκπρόσωπος του συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής».

Δεν πρέπει να παραλείψουμε τους φίλους της ομάδας και φυσικά τα μέλη της και την εκπρόσωπο της Κεντρικής διοίκησης κ. Δώρα Τριανταφυλλίδου. Το φλουρί κέρδισαν, δια του εκπροσώπου τους κ Σταθόπουλου, οι Δρομείς Υγείας, με δώρο ένα τσαντάκι μέσης προσφορά του Καταστήματος ορειβατικών ειδών Κοζάνης του κ. Αλεξάκη www.xplo.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...