Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ε.Ο.Δ. Σχολείο βασικών γνώσεων 2010




Το βίντεο – Slide show έκανε ο Θεοχάρης Κεχαγιάς μέλος της Ε.Ο.Δ. από το παράρτημα Κοζάνης.

Οι φωτογραφίες είναι από όλη την βασική εκπαίδευση που είχαν τα παιδιά μαζί με τα μέλη της Ε.Ο.Δ από την Θεσσαλονίκη.

Αξίζει ένα Μπράβο για αυτήν την δουλειά αλλά νομίζω προσωπικά πως παραπάνω αξίζει το γεγονός ότι όλα τα παιδιά πραγματικά αγάπησαν αυτό που έκαναν (φαίνεται μέσα από το βίντεο).

Γι’ αυτό και είμαι σίγουρος πως αυτά που έμαθαν θα τα εφαρμόσουν με τον καλύτερο τρόπο όταν αυτό χρειαστεί.

5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο βίντεο. Μπράβο στο Θεοχάρη που με έκανε να "ζηλέψω" που δε μπόρεσα να είμαι μάρτυρας και σε αυτές τις στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξένια η απουσια σου ηταν αισθητή αυτον τον καιρό,δεν πιστευω να σε ΄΄ξανακέρδισε΄΄ το μπάσκετ? ...η ομαδα τις περσινης σχολης πρεπει να δωσει βροντερο παρόν στις εκδηλωσεις που θα ακολουθησουν...σε αναμενουμε λοιπον.

    και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους ολοκληρωσαν το σχολειο βασικων γνωσεων φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μπορώ να γνωρίζω πως ήταν τα πράγματα στο προηγούμενο σχολείο, πάντως φέτος η ομάδα ήταν καταπληκτική. Νομίζω πως η διάθεση όλων για μάθηση, αλλά και το πνεύμα της ομαδικότητας, έδωσε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι....

    Λάζο, όσο για την Ξένια και το μπάσκετ, οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, έτσι....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απόλυτα σωστό Georgia..οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται,αλλα απο την αλλη, οτι μας πληγώνει...αφού ΔΕΝ μας σκοτώνει...μας κανει πιο δυνατους,πιο σοφούς και με μεγαλυτερη κατανοηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, τελικά το μικρόβιο του Μπάσκετ ήταν απλά σε καταστολή για μια 10ετία (μετά από “υπεράνθρωπες” προσπάθειες από τη μεριά μου)...και εγώ νόμιζα ότι είχα αποκτήσει αντισώματα...Ανίατη αρρώστια τελικά…Έχω πάθει υποτροπή… και για όλα “φταίει” φυσικά η Ε.Ο.Δ. Κοζάνης (θυμίζω… Πανευρωπαϊκό γυναικών το καλοκαίρι... εκεί ξεκίνησε η ζημιά). Καλά έκανα και δεν έμπαινα σε γήπεδο τόσα χρόνια…

    Πάντως θα σας χρειαστώ σίγουρα στους προσεχείς αγώνες…και κυρίως θα χρειαστώ το ΟΞΥΓΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...